Kuntavaaliehdokas Kivenlahdesta

Olen yrittäjä ja toiminut johtamisen ja liiketoiminnan kehittäjänä vuodesta 2014. Kirjoitimme yhteistyökumppaneitteni kanssa Kunnat kuntoon -kirjan vuonna 2017. Olenkin auttanut lukuisia kuntia, kaupunkeja ja kuntayhtiöitä strategioiden ja brändien kanssa sekä palvelujen kehittämisessä kuntalaisille ja yrityksille.

Olen Espoon Yrittäjien hallituksessa ja Suomen Yrittäjien kansainvälisyysvaliokunnan puheenjohtaja.

Koulutus on lähellä sydäntäni. Työskennellessäni Finprossa käynnistin koulutusvientiklusterin yhdessä yritysten ja ministeriöiden kanssa vuonna 2009. Nuorempi lapseni käy Espoon Steinerkoulua, jossa minulla on ilo olla hallituksen puheenjohtaja ja kuulla sitä kautta miten koulumaailma kehittyy.

Suomalainen työ, työelämän kehittäminen ja vastuullisuus ovat minulle tärkeitä. Siksi toimi luottamustehtävissä myös Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland toimikunnassa ja Sampo -ryhmään kuuluvan henkivakuutusyhtiö Kalevan hallintoneuvostossa.

Perheeseeni kuuluu 15- ja 18-vuotiaat pojat. Nyt kun lapset ovat kasvaneet, minulla on aikaa myös kunnallisiin luottamustoimiin.

Muutimme Espooseen Kööpenhaminasta keväällä 2010. Asuimme ensin Nuottalahdessa, josta muutimme Kivenlahteen. Pojat ovat käyneet päiväkotinsa ja koulunsa Mattlidenissa, Grankulla Samskolanissa sekä Espoon Steinerkoulussa.

Olen ahkera kuntoilija ja joogaaja Kivenlahden Becomessa. Hanikan ja Oittaan ladut sekä Espoonlahden ja Suvisaariston jäät suksilla ja luistimilla ovat lempiharrastuksiani talvisin. Kesäisin pelaan golfia ja purjehdin. Syksyihini kuuluvat Nuuksio, marjat ja sienet.

Olen ylpeä kotikaupungistani Espoosta, joka on saanut kansainvälistä tunnustusta kestävän kehityksen mallikaupunkina. Espoo on erinomainen yritysten ja oppilaitosten yhteistyön ja innovaatioiden alusta.

Espoon väkiluku kasvaa lupaavasti ja infra kehittyy. Minulle on tärkeää vaikuttaa siihen miten elämä, palvelut ja yrittäminen edistyvät Espoossa. Kannatan maltillista täydennysrakentamista. Haluan välttää kunnallisveron korottamista ja edistää fiksua rahankäyttöä palveluiden tuottamisessa. Haluan myös vaikuttaa siihen, että Espoo omalta osaltaan mahdollistaa Suomen ilmastotavoitteiden saavuttamisen. Haluan edistää avoimuutta, läpinäkyvyyttä ja sitä, että myös pk-yritykset saadaan mukaan kaupungin hankintoihin.

Kunta ei pärjää ilman yrityksiä. Yritykset luovat työpaikkoja ja verotuloja, joilla tuotetaan palvelut kuntalaisille. Kunta ja yritykset yhdessä mahdollistavat laadukkaan elämän Espoossa.

Ole yhteydessä, jos voin edistää jotain sinulle tärkeää asiaa: 040 6810245 tai ab@aijabarlund.fi.