Kuntasektorin haasteet ovat Aijalle tuttuja työstään kuntastrategioiden tekijänä. Aija sitoutuu ja perehtyy luottamushenkilönä huolellisesti käsiteltäviin asioihin. Aija on aktiivinen keskustelija ja kuuntelija. Tahdon ja tuloksen nainen - sydän oikealla.

- Mari Laaksonen, Suomen Yrittäjät, valtuuston varapuheenjohtaja, Helsingin Yrittäjät, puheenjohtaja

Tämä aika tarvitsee juuri Aijan tyyppisiä osaavia, rohkeita, monipuolisia yritysmaailmassa ja yhteiskunnassa toimivia päättäjiä. Aija on aina auliisti ihmisten tukena pienissä ja suurissa asioissa, olipa kyse työurasta tai elämäntilanteista.

- Pia Kaspi, erityisopettaja, hyvinvointiopettaja, työsuojelun varavaltuutettu, kouluttaja ja yksinyrittäjä

Olen työskennellyt Aijan kanssa pitkään hallitustehtävissä mm. hoiva- ja koulutusalalla sekä tehnyt yhteistyötä johtamisvalmennuksissa lukuisissa asiakasprojekteissa. Yhteistyömme on ollut tavoitteellista ja organisaatioita eteenpäin vievää. Valmennusprojekteista olemme saaneet kiitettävää asiakaspalautetta. Aija on mitä mainioin kumppani: asioita edistävä, napakka ja rohkea. Uskon, että Aija olisi asiantunteva, näkemyksellinen ja sitoutunut kuntapäättäjä Espoossa.

- Päivi Vuorimaa, johdon konsultti, valmentaja, yrittäjä - Kasvun mahdollistajat Oy

Olen tuntenut Aijan pitkään ja tiedän hänet aikaansaavana ja osaavana ammattilaisena. Alunperin olemme tavanneet yhteiskunnallisten asioiden parissa. Aijan kyky yhdistää pitkän aikavälin tavoitteita lyhyen aikavälin toimenpiteisiin on aina ollut omaa luokkaansa. Päättäjiksi tarvitaan ihmisiä joilla on monialaista kokemusta ja Aijalla on.

- Antti Merilehto, tietokirjailija, yrittäjä